Sportly On Tour Rally

Rij samen met Collection by Vermant de herfst tegemoet doorheen het hart van de Ardennen tijdens de eerste editie van onze 'Sportly On Tour' rally.

Kronkelende wegen - gehuld in herfstkleuren - leiden ons naar het beste van de Belgische, Franse en Luxemburgse Ardennen.

 

Een echte 'old school' regularity rally, uitgezet door een ervaren en professioneel team, met een bol-pijl roadbook & 6 door commissarissen bemande regelmatigheidsproeven; het wordt een heerlijk en sportief avontuur vol mooie herinneringen en onvergetelijke ervaringen.

 

Een uniek evenement om zelf de gouden jaren van de Rallysport op een toegankelijke manier te ontdekken aan het stuur van uw eigen klassieke of collectiewagen, genietend van de mooiste wegen van de Ardennen, gecombineerd met culinaire verwennerij.

 

Aarzel niet en schrijf u vandaag nog in, we hebben immers een minimum aantal inschrijvingen nodig om het even te kunnen laten doorgaan.

 

Bent u nog niet vertrouwd met navigatie of regelmatigheidsproeven? Geen nood, we organiseren een korte navigatiecursus 'bol-pijl', alsook een meer diepgaande opleiding rond het roadbook en regelmatigheidsproeven.

 

Schrijf u hier in!

18/10/2019

€1500.00