‘Collection by Vermant’ is trots om u deze Mclaren 570GT van april 2017 te mogen aanbieden. Deze ‘GT-versie’ werd door het Britse automerk in het leven geroepen als een praktische keuze binnen het ‘Sports Series-aanbod’. Zo bied hij extra comfort dankzij onder meer een langere veerweg, maar met name het extra ‘Touring deck’ -net achter de cockpit- zorgt voor 220L extra bagageruimte. Hiermee loopt de totale kofferruimte op tot 350L.

De GT is voorzien van een 3.8L sterke  TwinTurbo V8 motor, goed voor maar liefst 570pk. Deze kracht wordt overgebracht naar de achterwielen d.m.v een automatische 7-traps versnellingsbak met dubbele koppeling.

De wagen werd nieuw geleverd op 18 April 2017 door Mclaren Brussel en is uitgevoerd in de optionele kleur ‘Fire Black’, met een zwart leder/alcantara interieur.


De 570 werd uitgerust met o.a volgende opties:
            GT Upgrade Pack - (Nose lift, rear view camera, Bowers & Wilkins audio,…)
            Sport Exhaust
            Super-Lightweight Forged Wheels
            Diamond cut Wheel Finish
            Nappa Alcantara Trim
            Carbon Fibre Interior  Components
            Enz…


Meteen na de levering werd de wagen voorzien van een anti-steenslagfolie over de gehele voorzijde van de wagen. Niet verwonderlijk dus dat hij nu -met slechts 8.100km op de teller- nog steeds in een uitzonderlijke nieuwstaat is.

Niet enkele de fabrieksgarantie loopt door tot september 2022, maar eveneens is gratis onderhoud inbegrepen.

De wagen is voorzien van instructieboekjes, een Belgisch inschrijvingsbewijs en een gelijkvormigheidsattest.

Overname van het huidige renting contract is mogelijk!

Nieuwprijs: 226.000euro

-